April 30, 2018

February 12, 2018

Mis de start van het nieuwe werkjaar niet.

July 27, 2017

Uitgelichte berichten

Kardinaal Sarah komt naar de kerk Notre-Dame te Stockel: oproep aan de vrijwilligers!

January 16, 2018

Beste vrienden, ik mag u meedelen dat er simultaanvertaling in het Nederlands zal zijn 😊

Vrijwilligers gevraagd!

Op 7 februari komt kardinaal Robert Sarah, die vorig jaar voorging tijdens de bedevaart naar Vézelay, naar Brussel naar de kerk Notre-Dame te Stockel. Na de eucharistie, waar hij zal concelebreren met kardinaal De Kesel, is er een sandwich-buffet voorzien gevolgd door een conferentie waar hij zijn boek ‘God of niets’, een gesprek over geloof met Nicholas Diat, zal voorstellen. Er zal simultaanvertaling in het Nederlands voorzien worden.

Kardinaal Sarah heeft grote waardering voor onze beweging. Dat is ook de reden waarom de organisatoren ons oproepen om talrijk aanwezig te zijn om te helpen voor het goede verloop van de avond.

Heel speciaal wordt er gevraagd:

-  Onberispelijk uniform meebrengen

-  Op voorhand aanwezig zijn (18u) en aangeven dat je eventueel reeds in de namiddag aanwezig kan zijn

-  Uw komst als vrijwilliger voortrekker/voortrekster bevestigen op volgend adres:

jubilatestock@gmail.com

We moedigen u ten zeerste aan om talrijk op deze uitnodiging in te gaan.

Broederlijke scoutsgroeten,

Lambertine en Koen

Reeds bij voorbaat hartelijk dank!

Zoeken op categorie