April 30, 2018

February 12, 2018

February 12, 2018

Please reload

Recente berichten

Mis de start van het nieuwe werkjaar niet.

July 27, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Conferentie "God of niets" door Kardinaal R. Sarah

December 18, 2017

Kardinaal Robert Sarah zal zijn boek 'God of niets' voorstellen tijdens de grote conferentie die doorgaat op 7 februari 2018 om 20u30 in de kerk Notre-Dame van Stockel. 


Voorafgaand aan de conferentie is er een eucharistieviering om 18u30 geconcelebreerd door Kardinaal Robert Sarah e Kardinaal Jozef De Kesel en een hapje om 19u30. Hiervoor dient u zich voor 2 februari in te schrijven per mail op volgend adres: jubilatestok@gmail.com.

Ter gelegenheid van de conferentie zal u de werken "God of niets" en De kracht van de stilte" kunnen aanschaffen met dédicace van Kardinaal Sarah. (de vertaliNederlandstalige vertalingen zijn uitgegeven bij uitgeverij Betsaida)


• Kardinaal Robert Sarah werd geboren te Guinee in 1945, in een periode dat het land verscheurd werd door een bloedige dictatuur. Amper 33 jaar oud werd hij de jongste aartsbisschop ter wereld, die zich met een tomeloze energie heeft ingezet voor de bevrijding van zijn volk. Paus Johannes Paulus II riep hem in 2001 naar Rome, paus Benedictus XVI creëerde hem in 2010 tot kardinaal en paus Franciscus maakte hem tot één van zijn naaste medewerkers aan de Curie.

 

• Met de vrijmoedigheid die hem kenmerkt, spreekt kardinaal Sarah in zijn werk over de Kerk, over de moderne samenleving, over de ontwikkelingen in Afrika en in de westerse wereld, over de moraal, over de waarheid, over het kwade in de wereld en - telkens weer - over God.

 

• Deze avond is een grote gebeurtenis voor de kerk. Twijfel dus niet om het bericht te delen. Priesters die willen concelebreren moeten enkel een mail sturen naar  jubilatestok@gmail.com om hun komst aan te kondigen.

Hartelijk dank om dit bericht te verspreiden!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zoeken op categorie
Please reload

Archief