April 30, 2018

February 12, 2018

February 12, 2018

Please reload

Recente berichten

Mis de start van het nieuwe werkjaar niet.

July 27, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Eindelijk echte lokalen voor de Europagidsen van Nossegem

October 27, 2017

 

Groepsleidster Els Verschaeren is in de wolken.  Het kerkfabriek en de gemeente zijn overeen gekomen om samen de bouw van nieuwe lokalen voor de meisjes van de lokale groep van de Europascouts mogelijk te maken. De huidige scoutslokalen (zie foto) zullen verkocht worden zodat er financiële middelen vrijkomen voor nieuwe gebouwen. Deze zullen opgetrokken worden op een nieuwe site die nu eigendom is van de kerkfabriek.  De omgeving van de nieuwe site is ideaal voor een scoutswerking is. Er is amper verkeer en veel groen. "We zullen samen met de kerkfabriek rond de tafel zitten om onze noden duidelijk te maken”,  vertelt Els.

 

lees het volledige artikel in HLN

 

lees het volledige artikel in het Nieuwsblad

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zoeken op categorie
Please reload

Archief