April 30, 2018

February 12, 2018

February 12, 2018

Please reload

Recente berichten

Mis de start van het nieuwe werkjaar niet.

July 27, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

OPTOCHT 11 NOVEMBER

October 6, 2017

 

Inschrijven

 

Op zaterdag 11 november vindt de optocht plaats aan het graf van de Onbekende Soldaat om hulde te brengen aan de soldaten van de beide wereldoorlogen en aan de gedode militairen tijdens vredes- of humanitaire opdrachten sinds 1945. Het is ook de gelegenheid om onze gehechtheid aan ons land en aan de koning te uiten en om deel te nemen aan een mooie optocht.

 

Als jeugdbeweging worden we uitgenodigd om hieraan deel te nemen. We kunnen de verschillende onderdelen van de ceremonie bijwonen, zoals de aankomst van de koning, het neerleggen van de bloemen, en daarna stappen tot aan de Koningsstraat vanwaar we de troepenoptocht kunnen aanschouwen.

 

Praktische inlichtingen:

 

Afspraak: om klokslag 9:45 u. in de VANDERMEULENSTRAAT, rechts van de Congreskolom.

Einde voorzien rond 12:15 u. Goed plan: piknik in de Warande.

Kledij: vlekkeloos en volledig uniform, warme trui onder de uniformtrui, propere laarzen

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zoeken op categorie
Please reload

Archief