April 30, 2018

February 12, 2018

February 12, 2018

Please reload

Recente berichten

Mis de start van het nieuwe werkjaar niet.

July 27, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Een nieuw jaarthema!

October 4, 2017

 

Yes, you can!

 

Ik zei 'ja', dus... "Je kan

op mij

rekenen !"

 

Iets beloven, een engagement aangaan kan ons schrik aanjagen, we zijn verplicht een keuze te maken, een standpunt in te nemen… Nochtans is iemand die zich niet engageert geen vrije mens. Echt vrij zijn is durven kiezen. Diegene, die zoals Maria, ja durft te zeggen wetende dat er prachtige momenten zullen komen maar ook momenten alsof men door de woestijn gaat.

Vrij zijn is bereid zijn meer te verliezen dan men denkt te bezitten en klaar om uiteindelijk datgene te winnen dat op geen enkele beurs genoteerd staat : zich houden aan zijn belofte, een eervol engagement, want het heeft de test van een mensenleven zonder schaamte doorstaan ».

Ch. Singer

 

«Wees niet bang om een blijvend engagement op te nemen, een engagement dat betrekking heeft op heel het leven en heel het leven omvat ».

Paus Franciscus

 

Marie-Waudru Dodémont

voorzitter

 

Tags:nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zoeken op categorie
Please reload

Archief